Вашите дестинации са нашата цел

За нас

left

 

          НАДЕЖДА ТУРС е една от първите лицензирани транспортни фирми в България регистрирана с лиценз № 0117. Ние разполагаме с добре подържан,комфортен автопарк и високо квалифициран опитен екип отдаден на професионалните си задължения. Предлагаме на своите клиенти комфортни превозни средства и допълнителни услуги като трансфери, екскурзии, екскурзоводски услуги и разглеждане на забележителности в страната и чужбина.
Tранспортна фирма НАДЕЖДА ТУРС e базирана в град София и специализирана в превоз на пътници на територията на Република България, Европейски съюз и чужбина.
          Целта на превозването е туристическа, т.е. транспортиране по предварително зададен маршрут от туроператорска агенция, до туристически обекти и градове с културни паметници и историческо наследство.
Обслужваме с транспортни средства някои конгреси, семинари както и така нареченият и толкова нашумял напоследък team-building. Нашите клиенти са главно туроператорски агенции, а понякога правителствени и неправителствени организации, министерства, посолства, сватбени агенции, някои хотели и др.
          В тази връзка, предлагаме да изготвим индивидуална ценова оферта, която да задоволява напълно и да обслужва конкретно вашите нужди. За тази цел ни е необходимо да зададете необходимите параметри и условия и в кратък срок ще ви предложим качествено обслужване на разумна цена. Гъвкавостта в организацията ни позволява да Ви предложим най-добрия вариант за Вашето пътуване .
          Дългогодишният ни опит е свързан както с превоза на чуждестранни туристи,така и с обслужването на фирмени мероприятия,зелени училища,лагери,трансфери в и извън рамките на София,частен превоз по индивидуална заявка и желание на клиента.От 2013 година фирмата е с обновено управление, чиято цел и мисия е да осъществим удобен превоз за нашите клиенти,за създаването на трайни бъдещи партньорства! Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия, съчетавайки съотношението качество и цена,което може да получите. Нашето мото е: Вашите дестинации са нашата цел!